Agropecuària Les Pletes NEGRE BREGOLAT
De color intens amb tons vermells i reflexes granes. Llàgrima abundant i persistent.
Al nas s’aprecien agradables notes de fruits secs torrats embolcallades amb el toffe, cafè i xocolata que donen pas als aromes de fruita negra (mora, aranyó) i regalèssia.
A la boca és resc, amb un taní present però alhora elegant i suau. Les notes glicèriques li confereixen un bon pas per boca. Postgust llarg i persistent.
Verema manual amb caixes i selecció de raïm. Recepcionat a baixa temperatura previ al seu processat, desrapat, criomacerat i fermentat a temperatura controlada. Encubat durant 30 dies amb freqüents remuntats a l’inici de la fermentació alcohòlica. Fermentació malolàctica en bota. Criança mínima de 12 mesos en bota. Embotellat i criat en ampolla un mínim de 6 mesos.
Maridatge Ideal per acompanyar formatges curats i tot tipus de carn, especialment la caça, carn vermella i rostits.