Castell del Remei

Finca Castell del Remei s/n, Castell del Remei, 25333 - (Lleida)

Telèfon: (+34) 973 580 200 Fax: 973 718 312

Si

Els orígens de la finca Castell del Remei es remunten al 1780. El complex consta de nombrosos edificis entre els que cal destacar el celler, el castell, el santuari dedicat a la Verge del Remei, el restaurant obert al públic i altres edificis antics com el molí d'oli, la farinera, la destil·leria, etc. En aquest entorn privilegiat, Castell del Remei gestiona 140 hectàrees de les varietats Merlot, Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre, Garnatxa, Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Macabeu i Pinot Noir.


El celler fou concebut a principis del segle XIX per l’elaboració de vins de criança, essent el primer a Catalunya en embotellar en ampolles de vidre etiquetades, els seus vins envellits en botes de roure.

El celler té 6 naus adossades, amb una estructura de forjat de ferro i construïdes sobre pedra. Es troba semi enterrat per evitar les variacions de temperatura. És de particular interès la nau principal de criança, coberta amb una impressionant volta catalana.


Tractant-se d’un celler bicentenari i concebut des dels seus inicis per a l’elaboració dels millors vins, presidit per un castell i per la seva situació envoltat de vinyes, Castell del Remei pot ser considerat una mostra perfecta dels cellers tipus “château” més tradicionals i autèntics d’Espanya.

La qualitat dels vins de Castell del Remei ve avalada per nombrosos premis internacionals obtinguts a través dels anys.

Vins Castell del Remei