Dinou cellers de la DO Costers del Segre desembarquen a la fira Barcelona Wine Week

Dinou cellers de la DO Costers del Segre desembarquen a la fira Barcelona Wine Week

La denominació d'origen lleidatana protagonitza un tast professional amb David Seijas

Fins a dinou cellers de la Denominació d'Origen Costers del Segre participaran aquest any en la Barcelona Wine Week (BWW) entre el dilluns i el dimecres vinent, dies 5 i 7 de febrer respectivament. Així mateix, "aquest any la fira acollirà el tast professional “Passat, present i futur en la criança de vins a la DO Costers del Segre” que serà dirigit pel que va ser un dels sommeliers del Bulli, David Seijas", explica Tomàs Cusiné president de la Denominació d'Origen Costers del Segre. Un tast que tindrà lloc el primer dia de la fira, dimarts, dia 5 de febrer, entre les 16.30 hi les 17.30 hores.

Els cellers pertanyents a la DO Costers del Segre que participaran en la BWW són Batlliu de Sort, Carviresa, Castell d'Encús, Castell del Remei, Celler de Sanui, Celler del Montsec, Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, L'Olivera, Mas Blanch i Jové, Mas Ramoneda, Matallonga, Purgatori, Solana Roivert, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar i Vinya els Vilars.

"Des de la denominació d'origen fem molt bona valoració d'aquesta alta participació dels cellers lleidatans que demostra fan vins de qualitat i estan preparats per competir en el sector fent arribar els vins de Lleida a tots els mercats internacionals", afegeix Cusiné.

BWW, el saló de referència del vi espanyol de qualitat, compta amb la participació de 950 cellers, de 70 denominacions d'origen o segells de qualitat, espera la visita de 20.000 professionals del sector procedents de 80 països; entre els quals es troben 650 compradors internacionals, convidats per la fira. Una mostra amb més de 7.200 m2, un 15% més que el 2023 tant en xifra d'expositors com en metratge. “Amb només tres edicions, i després de l’èxit de convocatòria registrat, l'organització ja projecta una ampliació d'espai per a 2025 que permeti acollir l'alta demanda d'empreses interessades”, segons va informar ahir l’organització.