Bombolles de Lleida 2016
Promoció conjunta de set cellers lleidatans amb escumosos de la DO Costers del Segre
La campanya de maridatges amb escumosos de Lleida, Bombolles de Lleida 2016, va ser presentada dimarts 12 de juliol a l’Aula Gastronòmica de Lleida. La iniciativa de Como Pomona es centra en l'organització de quatre sopars que es celebraran aquest estiu (dies 21, 22 i 28 de juliol i 11 d’agost) on diferents menús es casaran amb vins escumosos dels cellers Clos Pons, Cercavins, Castell del Remei, Costers del Sió, Analec, l’Olivera i Raimat, tots de la DO Costers del Segre.
L'acte de presentació va comptar amb l'assistència dels tres xefs que han elaborat els menús, el tinent d'alcalde i Regidor de Turisme de Lleida, Rafael Peris; l'alcalde d'Alfarràs, Esteve Kleber, el consultor gastronòmic Rafa Gimena, Como Pomona, encarregat de comentar els maridatges, i representants dels cellers i col•laboradors.
Xixo Castaño, és l'encarregat del maridatge del 22 de juliol al restaurant Malena de Gimenells; Gabriel Jové, responsable del menú del 28 de juliol que es degustarà a Cal Xirricló de Balaguer i, finalment, Lluís Bonillo de l’Aula Gastronòmica que ha elaborat algun dels plats que es degustaran al Castell Templer de Gardeny en dues ocasions: el 21 de juliol i l’11 d’agost dins Les Nits del Temple on hi col•labora també el sector agroalimentari lleidatà.
Bombolles de Lleida compta amb el suport de La Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre.
Places limitades.
Reserves On-line http://bombolles.cat/2016-reserva-00.php