GIROVI 2019 PREMIA 5 VINS DE LA DO COSTERS DEL SEGRE

GIROVI 2019 PREMIA 5 VINS DE LA DO COSTERS DEL SEGRE

Lleida, 8 d’Abril de 2019.

El passat dissabte dia 30 de març, l'Hotel Carlemany de Girona situat a la plaça Miquel Santaló, va acollir el XXIV Concurs de Vins i Caves de Catalunya - GIROVI'19, amb la participació de més de 200 mostres de totes les DO catalanes.

Els vins de la DO Costers del Segre han estat reconeguts amb 1 medalla d’Or, 2 d’Argent i 2 de Bronze. La medalla d’Or per al vi Sort d’Abril 2016 de Celler Analec (Nalec). Les medalles d’Argent per La Romiguera 2015 de Celler Analec i Finca Barqueres 2016 de Tomàs Cusiné. Les medalles de Bronze han estat per als vins Garbuix Origen 2018 i Symer 365 2016 del Celler del Montsec (Artesa de Segre).

El jurat que estava format per 220 tastadors experts, enòlegs, sommeliers, professors i alumnes i ex alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona i l’Escola Tastavins del Gironès, elaboradors, comerciants i restauradors ha tastat a cegues les mostres participants al concurs i han determinat els vins i caves guardonats en les diferents categories.

El concurs està organitzat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el recolzament de l’Ajuntament de Girona, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, l'Associació Catalana de Sommeliers i la Federació d’Associacions d’Hosteleria.