33 VINS DO COSTERS DEL SEGRE PREMIATS A CATAVINUM
La 6a edició del concurs Internacional "Catavinum World Wine & Spirits Competition 2017", ha premiat amb 1 Gran Medalla d’Or, 15 Medalles d’Or i 17 Medalles d’Argent, els vins de Bodegas Vila Corona, Castell del Remei, Cérvoles Celler, L’Olivera, Mas Blanch i Jové i Tomàs Cusiné.
La Gran Medalla d’Or ha estat per al vi Estrats 2008 elaborat per Cérvoles Celler.
Medalla d’Or :
• 1780 ‘2012 i Oda Blanc 2015 de Castell del Remei
• Cérvoles 2012, Cérvoles Blanc 2014 i Garnatxa de Cérvoles 2015 de Cérvoles Celler.
• Saó Blanc 2015 i Saó Abrivat 2012 del celler Mas Blanch i Jové.
• L’Olivera Eixaders 2014, L’Olivera Missenyora 2015 i L’Olivera V/89 Vallisbona 2011 del celler l’Olivera.
• Auzells 2015, Finca Comabarra 2012, Finca La Serra 2015, Finca Racons 2014 i Geol 2013 de Tomàs Cusiné.
Medalla d’ Argent:
• Llabustes Cabernet Sauvignon Criança 2013, Llabustes Chardonnay 2016, Llabustes Merlot 2015 i Tu Rai 2013 de Bodegas Vila Corona.
• Gotim Blanc 2015, Gotim Bru 2014 i Oda 2014 de Castell del Remei.
• Colors 2014 i Colors 2016 de Cérvoles Celler.
• Blanc de Roure 2015, L’Olivera Blanc de Seré 2016, L’Olivera Naltres 2015 i L’Olivera Primers vins Negres 2014 de celler l’Olivera.
• Petit Saó Blanc 2015 de Mas Blanch i Jové.
• Llebre 2014 i Vilosell 2014 de Tomàs Cusiné.
En total s’han avaluat 3.480 mostres procedents de més de 20 països i han obtingut medalla 1.009: 42 Gran Or (95-100 punts), 319 Medalles d’Or (89-94 punts) i 648 Medalles d’Argent (80-88 punts) repartides en 9 categories diferents.
El concurs està organitzat i desenvolupat per Catavinum en Vitoria-Gasteiz (Espanya) i està obert a tots els vins de món: tranquils, escumosos, de licor i semi dolços /dolços.
Els objectius d’aquest concurs són: informar als consumidors i professionals internacionals del vi sobre la qualitat dels vins premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos, aportar un missatge d’orientació al 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre el vi, potenciar la producció i elaboració de vins de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura del vi i del consum raonable d’aquesta beguda amb qualitats beneficioses per a la salut.