BORN DE CANÇONS 2016

BORN DE CANÇONS 2016

Dijous 7 d'abril concert maridatge amb vins de la Denominació d'Origen Costers del Segre en la Sala Moragues del Born Centre Cultural.

Born de cançons és una proposta artística que aprofita la revolució creativa que es viu actualment a la nova escena del pop d’autor en català –i també del jazz– per oferir a Barcelona un espai musical permanent per a la presentació, estrena i promoció de la nova generació. El cicle que va arrencar el passat mes de gener i que finalitzarà al juliol, oferirà 10 concerts maridats amb vins de les diferents denominacions d'origen catalanes.

La DO Costers del Segre serà la protagonista a l'abril en el concert del grup Showarma i els falafels amb el maridatge dels vins dels cellers Mas Blanch i Jové (La Pobla de Cérvoles) i Vila Corona (Tremp).

Després de set anys de producció, el quintet Showarma i els Falafels transmet les ganes de ballar sense oblidar el moment que estem vivint. Elements (Kasba Music, 2016) és un disc considerat de mestissatge d’autor elaborat a partir de tres acurades maquetes titulades Mar, Terra i Cel.

Música amb Denominació d’Origen
La cultura musical i la vitivinícola són transversals i universals. Ambdues són capaces de despertar els nostres sentits i traslladar-nos a escenaris, paisatges i històries molt diferents. La diversitat musical del nostre país és, també, un reflex de la diversitat de les denominacions d’origen (DO) catalanes, totes elles amb un caràcter, una identitat i unes peculiaritats que les converteixen en una expressió del territori. Són petits relats de vinya que s’associen al relat de la cançó, i tots ells tenen en comú una procedència i un sentit.

Venda d'entrades: http://elbornculturaimemoria.barcelona.cat/activitat/showarma-i-els-fala...