Dos vins de la DO Costers del Segre guardonats en els Premis Arribe 2014

Dos vins de la DO Costers del Segre guardonats en els Premis Arribe 2014

La X edició del Concurs Internacional de Tast de vins Premis Arribe 2014 celebrat en Trabanca (Salamanca) entre el 4 i el 6 d’ agost, ha guardonat amb medalla d’Argent els vins Saó Expressiu 2009 i Petit Saó 2011 del celler Mas Blanch i Jové en la categoria Vins negres amb criança en fusta de 6 a 14 mesos. Tots dos vins han rebut 88,6 punts.
Dels quasi 400 vins presentats a concurs, han estat guardonats 117 vins (76 d’ Espanya i 41 de Portugal). Els resultats es van fer públics el passat 4 de setembre però no serà fins a principis de novembre quan es faci entrega de premis als cellers en una Gala on es coneixerà el “Premi Especial al Millor Disseny e Imatge Corporativa”.
El jurat estava format per 26 enòlegs i professionals de la viticultura, de prestigi internacional, que ha tastat i valorat els 390 vins inscrits en aquesta edició procedents de 53 denominacions d’origen diferents de tota la Península Ibérica.
El comitè organitzador dels Premis Arribe 2014 ha agraït a tots els cellers participants el recolzament “a l’apostar per aquest concurs internacional i confia en continuar creixent i ficant en valor la qualitat i l’esforç que cada any realitzen els professionals de la viticultura per oferir al consumidor uns vins d’ altíssima qualitat“.