La DO Costers del Segre celebra la II Setmana del Vi Català

La DO Costers del Segre celebra la II Setmana del Vi Català

Els cellers programen activitats, visites especials, i descomptes entre el dilluns 18 i diumenge 24 d'octubre 

La Denominació d'Origen Costers del Segre se suma a la celebració de la II Setmana del Vi Català que organitza l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) amb la programació d'activitats, visites especials, i descomptes per part dels cellers participants entre avui dilluns, dia 18 d'octubre, i el diumenge, dia 24 d'octubre. Castell del Remei, Celler Cérvoles, Clos Pons, Costers del Sió, Lagravera, Tomàs Cusiné i Raimat estan presents al programa de les jornades.

Així, els cellers Castell del Remei de Penelles, Cérvoles de la Pobla de Cérvoles i Tomàs Cusiné del Vilosell oferiran un descompte especial d'un deu per cent en les compres realitzades a les seves botigues web durant tota la setmana. Per la seva banda, Clos Pons d'Albagés ha programat dues visites a les 12 hores de dissabte i diumenge, dies 23 i 24 d'octubre, respectivament. Una activitat que inclou un recorregut comentat per les diferents àrees del celler, i el tast de quatre vins. La visita finalitza amb un aperitiu i degustació del vermut de la casa. El preu pels adults és de 15 euros; i de només 10 euros pels nens d'entre 12 i 18 anys.

Costers del Sió, al terme de Balaguer, té previst una nova edició de la Siós Experience el dissabte 23 d'octubre amb dues sessions de matí i tarda, a les 11 hores i 18 hores, respectivament. Aquesta activitat consisteix en una descoberta del celler, vinyes i cups de pedra del segle XII on s'elabora el vi Finca Siós, de la mà del sommelier David López; i inclou esmorzar o berenar amb pa oli i embotits de la finca, i rebosteria dolça. Tot per 35 euros.

Per la seva banda, el celler Lagravera d'Alfarràs també ha programat dues visites amb tast de vins pel dissabte, dia 23 d'octubre, i altres dues, pel diumenge, dia 24 d'octubre; a les 10 hores i 12 hores.
El celler Raimat també s'ha incorporat al programa de la II Setmana del Vi Català amb visites diàries a les 11 hores durant tota la setmana, amb un recorregut pel celler i l'espai Raimat Natura. L'activitat inclou el tast de tres vins tranquils DO Costers del Segre i un escumós per 20 euros.