Els vins DO Costers del Segre-Garrigues a la Fira de l'Oli de les Garrigues

Els vins DO Costers del Segre-Garrigues a la Fira de l'Oli de les Garrigues

Els cellers de la subzona Garrigues de la DO Costers del Segre, Vinya els Vilars, Mas Blanch i Jové, Matallonga, Tomàs Cusine i Clos Pons, mantindran una activa participació en la 52a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i de les Garrigues que se celebra des d’avui, 16 de gener, i fins al pròxim diumenge 18 a Les Borges Blanques. El primer acte obert al públic d’aquests cellers correra a càrrec del celler Vinya els Vilars d’Arbeca que oferirà un maridatge de vins i pa amb la col·laboració del Forn Antonio Balagué de Vilasana; premi mestre artesà Alimentari 2009. L’activitat es farà al pavelló Comercial- Espai “Aliments del Territori i tu” d’11 a 12 del migdia. Dins del mateix espai però, aquest cop, a les sis de la tarda el celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles oferirà un tast guiat de vins que durarà una hora aproximadament. Ja cap al vespre, a partir de les 19 h i fins les 20 h, el celler Matallonga de la Fulleda farà també un tast guiat dels seus vins al Pavelló de l’Oli dins l’Espai Gastronòmic.

L’endemà diumenge 18 de gener, el celler Tomàs Cusiné del Vilosell ocuparà l’Espai Gastronòmic del Pavelló de l’Oli de la Fira per fer un tast guiat dels seus vins. La cita serà a les 13 h i es perllongarà fins a les 14h. Finalment, a la tarda el celler Clos Pons de l’Albagés tancarà la participació de la subzona Garrigues de la DO Costers del Segre amb el seu tast guiat de vins. L’acte tindrà lloc al pavelló Comercial dins l’Espai “Aliments del Territori i Tu” de les 18 a les 19 h.

Programa actes cellers subzona Garrigues DO Costers del Segre

DISSABTE dia 17 de gener

De les 11:00h a les 12:00h
Maridatge de vins i pa a càrrec de Celler Vinya els Vilars d’Arbeca i del Forn Antonio Balagué de Vilasana; premi mestre artesà Alimentari 2009.
Lloc: Pavelló Comercial- Espai “Aliments del Territori i tu”.

De les 18:00h a les 19:00h
Tast guiat de vins a càrrec del celler Mas Blanch i Jové- Pobla de Cérvoles
Lloc: Pavelló Comercial- Espai “Aliments del territori i tu”.

De les 19:00h a les 20:00h
Tast guiat de vins a càrrec del Celler Matallonga – La Fulleda
Lloc: Pavelló de l’Oli-Espai Gastronòmic.

DIUMENGE dia 18 de gener

De les 13:00h a les 14:00h
Tast guiat de vins a càrrec del Celler Tomàs Cusiné -El Vilosell
Lloc: Pavelló de l’Oli-Espai Gastronòmic.

De les 18:00h a les 19:00h
Tast guiat de vins a càrrec del celler Clos Pons - l’Albagés
Lloc: Pavelló Comercial- Espais “Aliments del territori i tu”.