La DO Costers del Segre premiarà els seus millors vins

La DO Costers del Segre premiarà els seus millors vins

Nou concurs per promocionar els vins de la demarcació lleidatana

Amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i coordinació tècnica dels Premis Vinari

La Denominació d'Origen Costers del Segre celebrarà aquest novembre un concurs obert a tots els vins dels seus cellers. La promoció dels vins locals i l'incen=u qualita=u són els principals objectors de l'ac=vitat que compta amb el suport del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i coordinació tècnica dels Premis Vinari.

La Seu Vella acollirà el dilluns, dia 28 de novembre, el jurat professional format per una vintena de sommeliers. Però, els vins premiats no es donaran a conèixer fins al dijous, dia 1 de desembre, al Café del Teatre de l’Excorxador.

El concurs premiarà primer, segon i tercer classificats en les categories: Blancs Joves, Blancs Criança, Rosats, Negres Joves, Negres Criança, i Escumosos. Així com es dis=ngirà el millor monovarietal de raïm Macabeu; i el vi amb major puntuació de totes les categories com a Millor Vi DO Costers del Segre.

En darrer lloc, també es reconeixerà una persona o en=tat que hagi destacat pels valors de Sostenibilitat i Respecte Mediambiental.