Ànima de Raimat blanc 2015 rep una medalla d'Or als premis CINVE 2016

Ànima de Raimat blanc 2015 rep una medalla d'Or als premis CINVE 2016

La 12ª edició del Concurs Internacional de Vins, Espirituosos i Olis CINVE celebrat del 7 al 10 de febrer en la Casa de Colon de Huelva ha fet pública la llista de guardonats.

En total s’han atorgat 242 medalles repartides en 3 categories: Vins Tranquils 1 Gran Cinve, 4 Gran Or, 104 Or i 86 Argent, Vins escumosos 1 Gran Cinve, 3 Gran Or, 11 Or i 10 Argent i Vins Generosos 5 Gran Or, 10 Or i 7 Argent.

L’entrega de premis tindrà lloc el proper 5 d’abril en Madrid en un sopar a l’ Hotel Ritz.

Ànima de Raimat blanc 2015 és un vi elaborat per celler RAIMAT (Grup Codorniu) amb les varietats Chardonnay, Xarel.lo i Albarinyo. De color groc pàl•lid amb reflexos verdosos que denoten joventut i frescor, en nas molt complex, notes de fruita groga com préssec i nectarina, blanca com la pera i el meló, es barregen amb notes cítriques i tropicals que afegeixen frescor. Els aromes s’enllacen amb notes de flors blanques i herbes aromàtiques mediterrànies. En boca és un vi fresc i jove alhora que estructurat i cremós. Destaquen les notes de fruita groga amb una final fresc i cítric per perllonga llarg temps.

El concurs CINVE va ser creat l’any 2006 i es diferència de la resta de grans concursos internacionals per la composició pel seu panell de tast. El Concurs Internacional de Vins, Espirituosos i Olis (CINVE'2016) està organitzat per la empresa InsocFerial, pionera en Espanya en actes relacionats amb el vi i la gastronomia en general. Marbella i Sevilla, en Espanya i Miami (EEUU) han estat algunes de les seus anteriors.