8 premis Golden Leaf Awards per als vins ecològics de la DO Costers del Segre

8 premis Golden Leaf Awards per als vins ecològics de la DO Costers del Segre

2 medalles d’or, 4 d’argent i 2 de bronze per als vins dels cellers Lagravera, L’Olivera i Rubió de Sòls
La darrera edició dels Golden Leaf Awards acaba de publicar la llista de vins guardonats, on els vins de la DO Costers del Segre han estat reconeguts amb 8 medalles.

Golden Leaf (medalla d’Or)
- Ónra Moltahonra negre 2011 de Lagravera.
- Naltres 2014 de L’Olivera.

Silver Leaf (medalla d’ Argent)
- Ónra Moltahonra blanc 2011 de Lagravera.
- Agaliu 2014 i Eixaders 2014 de L’ Olivera.
- Rubió de Sòls 2014 de Rubió de Sòls.

Bronze Leaf (medalla de bronze)
- Ónra blanc 2014 i Ónra negre 2012 de Lagravera.

El certamen Golden Leaf Awards de la Guia Vinum Nature constitueix una expressió de reconeixement dels cellers de producció ecològica i de la qualitat objectiva dels vins que es presenten a la seva convocatòria anual.

Durant quatre edicions consecutives els premis han acollit la mostra més nombrosa i representativa dels vins ecològics al nostre país (340 referències de 100 elaboradors en la present convocatòria), convertint-se en un dels millors referents per al consumidor i per als prescriptors professionals del sector.

Com a resultat: 93 vins ecològics sota la denominació Golden Leaf i d' entre ells 12 Golden Leaf Superior, aquests últims al pòdium amb la major puntuació en les seves diferents categories, 162 Silver Leaf i 47 Bronze Leaf que rebran el Guardó al Saló dels Vins Ecològics de Barcelona VN • Bcn '16 el proper 20 de juny al Museu Marítim.