Jornada Malalties de la fusta de la vinya a Verdú

Jornada Malalties de la fusta de la vinya a Verdú

El passat dijous dia 17 de març de 2016 es va celebrar al Castell de Verdú una jornada tècnica organitzada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la DO Costers del Segre, amb la col•laboració de l’IRTA i l’Ajuntament de Verdú.

La jornada va començar a les 10:00h amb una presentació del Sr. Xavier Farré Fernández-Urrutia president de la Denominació d’Origen Costers del Segre. El Sr. Gonçal Barrios i Sanromà, cap de la Secció d’Agricultura i Sanitat Vegetal dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona va fer un “Resum històric de les malalties de fusta de la vinya i l’afectació en planta jove”, i el Dr. Jordi Luque i Font del subprograma de Patologia Vegetal de l’IRTA va abordar el tema “Maneig de les malalties de la fusta en vinya adulta: pràctiques de cultiu amortidores”.

La jornada que va rebre molt bona acollida va comptar amb l’assistència de mig centenar de persones, majoritàriament viticultors i personal tècnic del sector de la vinya que van mostrar molt interès pel tema tractat.