Èxit en la primera edició de la “Jornada d’Ampolles Obertes” organitzada per DO Costers del Segre i Ruta del Vi de Lleida

Èxit en la primera edició de la “Jornada d’Ampolles Obertes” organitzada per DO Costers del Segre i Ruta del Vi de Lleida

L’acte anava dirigit als restauradors de la província de Lleida, que van poder tastar en primícia els vins de la DO Costers del Segre que triomfaran en la Guía Peñín 2019.

Lleida, 20 de Març de 2018. DO Costers del Segre juntament amb Ruta del Vi de Lleida han organitzat, per primera vegada en la seva història, una “Jornada d’Ampolles Obertes”, en la qual es va oferir als restauradors de la província de Lleida la possibilitat de tastar en primícia els vins que triomfaran en la propera edició de la Guía Peñín 2019.

L’acte va tenir lloc en a la Casa de la Volta de la Seu Vella de Lleida, l’edifici més emblemàtic de la ciutat. En total, més de trenta restauradors de la província de Lleida van poder tastar 112 vins, dels quals n’hi havia 60 de negres, 33 blancs, 8 rosats, 8 escumosos i 3 dolços.

La jornada, que va transcórrer durant dues hores, té l’objectiu de donar a conèixer la gran qualitat dels vins de la DO Costers del Segre i promoure la cultura enològica dins els restaurants de Lleida.

La Denominació d’Origen Costers del Segre es va crear l’any 1986 i està formada per set terrers repartits al llarg de tota la conca del riu Segre i del Pirineu lleidatà amb l’objectiu d’agrupar i dotar d’entitat pròpia la vitivinicultura de la província de Lleida.

L’Associació de la Ruta del Vi de Lleida és un organisme autònom que uneix les iniciatives dels sectors públic i privat per promocionar i potenciar el turisme enològic sostenible i de qualitat a les terres de Lleida.