DO Costers del Segre premia demanar un dels seus vins als restaurants lleidatans

DO Costers del Segre premia demanar un dels seus vins als restaurants lleidatans

"Aquest Nadal, demanar un vi de la DO Costers del Segre, té premi"

Amb aquest missatge, la Denominació d’Origen Costers del Segre obsequiarà amb 2.000 llevataps exclusius marca Pulltex als clients que durant aquest Nadal demanin una ampolla de vi de qualsevol dels 36 cellers que formen part de la DO, en els restaurants adherits a la Ruta del Vi de Lleida que participen.

Aquesta promoció compta amb la col·laboració del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i la Ruta del Vi de Lleida.

Tomàs Cusiné, president de la DO Costers del Segre i de la Ruta del Vi de Lleida i el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Carles Gibert expliquen que amb aquesta campanya es vol donar suport i dinamitzar les vendes dels restaurants locals alhora que promocionar els vins de la denominació lleidatana.

Els restaurants de Lleida que participen en la campanya són La Brasa d’Or, El Celler del Roser, El Petit Català, Ferreruela Cuina de la Terra, L’Espurna i La Huerta. Al territori la resta d'establiments de la Ruta del Vi de Lleida que s'han adherit a la promoció son el Cal Menut (Belianes), Castell del Remei (Penelles), Cal Xirricló (Balaguer), Els Fogons de la Carme (Cervià de les Garrigues), Resquitx (Golmés) i La Solana (Foradada).

L’acció anirà acompanyada de material de promoció al punt de venda com cartells als mateixos restaurants participants, així com elements visuals en els diferents perfils de les xarxes socials de la DO Costers del Segre i establiments participants.