L'Internacional Wine Challenge distingeix tres vins de la DO Costers del Segre

L'Internacional Wine Challenge distingeix tres vins de la DO Costers del Segre

Purgatori 2017 de Família Torres, Raimat Abadia Ecològic 2018, i Raimat Chardonnay Ecològic 2019

Tres vins de la DO Costers del Segre han estat guardonats a la darrera edició dels International Wine Challenge (IWC). El vi negre Purgatori 2017 de Família Torres, dins la subzona Garrigues de la DO Costers del Segre; i el vi negre Raimat Abadia Ecològic 2018, dins la subzona Raimat de la denominació lleidatana, han estat premiats amb dues medalles de bronze. Per la seva part, el vi blanc Raimat Chardonnay Ecològic 2019, ha estat reconegut amb una recomanació.

Milers de vins de més de 50 països, des d'Espanya i Sud-àfrica fins a Rússia i Kazakhstan, van ser tastats per un grup d'experts internacionals en un rigorós tast a cegues de dues setmanes, que es va desenvolupar sota les mesures de seguretat Covid, a Londres, aquest passat mes d'abril.

Segon expliquen els responsables dels premis "en els seus trenta-vuit anys d'organització, l'International Wine Challenge s'ha posicionat com el concurs de vins més rigorós, imparcial i influent del món. L'International Wine Challenge avalua cada vi "a cegues" i jutja a cada un per la seva fidelitat a l'estil, la regió i l'anyada."

Els premis inclouen medalles (or, plata, bronze) i premis de recomanació. Els trofeus s'atorguen als millors vins de cada categoria.

"L'International Wine Challenge es compromet amb els consumidors per descobrir-grans vins, i les medalles que es mostren a les ampolles guanyadores ofereixen una garantia de qualitat de confiança", asseguren els organitzadors.