DO Costers del Segre és la DO Convidada a la 168a Fira de la Candelera de Molins de Rei

DO Costers del Segre és la DO Convidada a la 168a Fira de la Candelera de Molins de Rei

 Lleida, 31 de Gener de 2019. La Fira de la Candelera de Molins de Rei és una de les fires de referència al nostre país, amb més història i de gran magnitud, doncs aplega prop de 300.000 persones.

Enguany, DO Costers del Segre té l’honor de ser la DO Convidada, amb una àmplia presència que inclourà un ventall d’actes institucionals, i d’altres més comercials i informatius. En concret:

Divendres 25 de gener de 2019 en el Foment Cultural, tingué lloc el Pregó de la Fira de la Candelera. El pregó el realitzà l’humorista Toni Albà, on hi varen assistir més de 400 persones i on el nostre President, Tomàs Cusiné participà activament donant a conèixer la nostra Denominació d’Origen entre els Molinencs. Després del pregó, s’oferí una degustació del producte típic de Molins de Rei, la “coradella” maridant-lo amb els vins de la DO Costers del Segre.

Dissabte 26 de gener de 2019 a la Sala Gòtica : Roda de premsa de gastronomia de la Fira de la Candelera, entre altres temes es presentà la DO convidada i s’atorgà el premi al vi de la DO Costers del Segre que millor marida amb la coradella guanyadora, que recaigué al celler Carviresa.

Dimecres 30 de gener, a la sala Gòtica “Tast dels 7 paisatges de la DO Costers del Segre maridat amb productes típics de Lleida”. El tast el dirigí el sommelier Jordi Martínez i hi assistiren més de 40 persones.

Dissabte 2 de febrer de 2019 a la sala de tast de la Fira de vins (plaça Llibertat) . Entrega de premis del concurs de tast de vins.

Dissabte 2 de febrer de 2018 a les 13 h: Tast DO Costers del Segre. El tast el dirigirà el Jordi Martínez, però també hi haurà intervenció dels mateixos cellers de la DO Costers del Segre presents a la fira que presentaran el seu vi.

Des del Divendres 1 de Febrer al diumenge 3: Estand de la DO Costers del Segre a la 39a Fira de Vins i Caves, on hi assistiran cellers de la nostra denominació per vendre els seus vins i donar-los a degustar entre els molinencs.

DO Costers Del Segre

La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.