Els cellers de la DO Costers del Segre se sumen al Black Friday

Els cellers de la DO Costers del Segre se sumen al Black Friday

Diferents cellers de la Denominació d'Origen Costers del Segre com Boldú Viticultors, Celler Montsec, Castell del Remei, Clos Pons, Costers del Sió, Raimat, Vila Corona o Vinya els Vilars s'han sumat a la campanya comercial del Black Friday durant tota aquesta setmana. Així, els cellers lleidatans dinamitzaran les seves botigues físiques o virtuals mitjançant ofertes i promocions en la venda dels seus vins. Per la seva banda, la denominació ha volgut amplificar la publicitat d'aquestes promocions publicant les ofertes dels seus associats a través dels seus perfils de les xarxes socials.

En el cas de Boldú Viticultors, el celler de la subzona de les Valls del Riu Corb rifa, en el seu perfil social d'Instagram, una visita gratuïta al celler per a dues persones.

Pel que fa a Castell del Remei, aquest celler de la subzona Urgell ofereix un 20% de descompte fins al dia 29 de novembre en la venda de tots els seus vins, tant en la botiga física que té al celler de Penelles (la Noguera) com en la web: www.castelldelremei.com/botiga, aplicant el cupó BLACK20.

El Celler Montsec, a la subzona d'Artesa, oferirà els seus vins Mirapallars, Montsec Sauvignon Blanc, Garbuix i Coop 1958 amb un 25% de descompte durant tot el divendres, dia 27 de novembre, a diferents botigues de proximitats de Balaguer, Cervera, La Pobla de segur, Tremp i Solsona.

Durant aquests dies de Black Friday, Clos Pons d'Albagés, a la subzona les Garrigues, ofereix tots els seus vins i caves en format màgnum amb un 10% de descompte des del divendres, dia 27, al diumenge, dia 29 de novembre.

El celler Costers del Sió de Balaguer (subzona Artesa), també fa un descompte del 20% en la seva botiga virtual: https://costersio.com/shop al formalitzar les compres amb el codi BLACK fins al dia 30 de novembre.

Per la seva banda el celler de Raimat també ofereix un descompte del 20%, fins al dia 30 de novembre, en la compra de tots els seus vins al web: https://www.codorniu.com/es/cavas-y-vinos/marca/raimat.html, així com l'enviament gratuït per a totes les compres superiors als 40 euros.

Vila Corona de Vilamitjana (subzona Pallars) ofereix descomptes del 15% a la seva botiga virtual en tots els seus vins i lots durant tota la setmana. Per accedir a la promoció de la web (https://vilacoronastore.com/) cal indicar el codi BLACKFIDAY.

Vinya els Vilars (subzona Garrigues) també ha volgut promocionar les seves vendes en línia (https://www.vinyaelsvilars.cat/ca/botiga/) aquesta setmana de Black Friday amb el regal d'una ampolla per cada cinc ampolles de compra dels vins Quim o Nena.

Des dels primers dies de confinament de primavera, la DO Costers del Segre ha incrementat la promoció de tots els cellers associats que comercialitzen els seus vins per internet o serveixen les comandes a domicili. Amb aquest objectiu van obrir un apartat al web (https://www.costersdelsegre.es/ca/botiga-online) on es pot accedir a les botigues virtuals de tots els cellers o agilitzar el contacte corresponent via correu electrònic o telèfon.