GIROVÍ 2018 PREMIA 4 VINS DO COSTERS DEL SEGRE

GIROVÍ 2018 PREMIA 4 VINS DO COSTERS DEL SEGRE

El passat dissabte dia 18 de març, l'Hotel Carlemany de Girona situat a la plaça Miquel Santaló, va acollir el XXIII Concurs de Vins i Caves de Catalunya - GIROVI'18, amb la participació de més de 200 mostres de totes les DO catalanes.

Els vins de la DO Costers del Segre han estat reconeguts amb 2 medalles d’Or i 2 de Bronze. Les medalles d’Or han estat per a dos vins del Celler Analec (Nalec): La Creu 2015 i Sort d’Abril 2014. Les medalles de Bronze han estat per al vi Montsec 2016 del Celler de Montsec (Artesa de Segre) i Purgatori 2014 del celler Família Torres.

El jurat que estava format per 220 tastadors experts, enòlegs, sommeliers, professors i alumnes i ex alumnes de l’Escola d’Hostaleria de Girona i l’Escola Tastavins del Gironès, elaboradors, comerciants i restauradors ha tastat a cegues les mostres participants al concurs i han determinat els vins i caves guardonats en les diferents categories.

En total s’ han premiat 82 mostres i s’ han repartit 26 medalles d’or, 31 d’ argent i 25 de bronze.

El concurs està organitzat per Mestres Tastavins i Cellerers de Catalunya amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el recolzament del Foment del Treball, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Girona, la Federació d'Organitzacions Empresarials (FOEC), l'Associació Catalana de Sommeliers i la Federació d’Associacions d’Hosteleria.