Jornada Tècnica "COM REGO LA VINYA?"

Jornada Tècnica "COM REGO LA VINYA?"

El passat dijous dia 10 d'abril de 2014, va tenir lloc a la sala del Castell de Verdú la jornada tècnica "Com rego la vinya?" organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural amb el suport de la DO Costers del Segre.

La presentació de la jornada va anar a càrrec del Sr. Xavier Farré president de la DO Costers del Segre que va donar la benvinguda als assistents i va parlar del Programa de Sostenibilitat que aquesta denominació d'origen va endegar ara fa dos anys. En acabar van intervenir els tècnics de l' IRTA Dr. Jordi Marsal que va parlar de la Sensibilitat estacional de la vinya al dèficit hídric, el Dr. Joaquim Bellvert que ho va fer sobre Teledetecció per a la gestió del reg en vinya i el Dr. Joan Girona sobre Programació del reg en vinya.

En acabar la part teòrica, els assistents es van traslladar a una parcel·la de vinya en regadiu a Verdú on es va fer un debat obert a la mateixa finca que va donar per finalitzada la jornada.

La jornada que estava dirigida a tots els productors de la província, va comptar amb l'assistència d'una treintena de persones que van poder conèixer les novetats en la gestió del reg en vinya. La valoració final ha estat molt positiva tant per part dels organitzadors com dels assistents.