PETIT BALDOMÀ 2016 MEDALLA D'ARGENT CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN

PETIT BALDOMÀ 2016 MEDALLA D'ARGENT CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN

La 41ª edició del concurs Challenge International du vin celebrat a la localitat de Bourg (França) els passats dies 21 i 22 d’abril de 2017, ha premiat amb 1 medalla d’Argent el vi Petit Baldomà 2016 del celler Vall de Baldomar (Baldomar).

El jurat format per tastadors experts i aficionats (enòlegs, viticultors, sommeliers,..) va tastar 4.376 mostres procedents de 37 països. En total s’han premiat 1.388 vins: 707 Medalles d’Or, 462 Medalles d’Argent i 219 Medalles de Bronze.

Aquest concurs amb més de quaranta anys d’existència es considera un dels més prestigiosos per ser la major competició internacional que té lloc a França així com per la rigorositat en l’ avaluació de mostres que acumula el certamen. La organització està a càrrec del CDV (Concours des Vins) una associació de viticultors. El concurs reconegut per la UE es regeix per les normes de l’estricte “Codi Internacional de Pràctiques Enològiques de la Vinya i del Vi”.

Petit Baldomà 2016 és un vi elaborat amb les varietats Macabeu, Riesling i Gewüstraminer, d’aromes florals i notes d’herba fresca, equilibrat amb acidesa, agradable i suau al paladar.