4 vins de la DO Costers del Segre guardonats en el Concurs CINVE 2013

4 vins de la DO Costers del Segre guardonats en el Concurs CINVE 2013

La 9ª edició del Concurs Internacional de Vins, Espirituosos i Olis (CINVE) celebrat del 25 al 27 de juny en la Cúpula del Mil•lenni de Valladolid ha premiat amb 1 Gran Or el vi Raimat Chardonnay Brut del celler RAIMAT (Grup Codorniu) i amb 3 Medalles d'Argent els vins Castell de Raimat Xarel.lo Chardonnay 2012 també del celler RAIMAT, Unua 2011 i Muriac 2011 del Celler Mas García Muret de Llimiana en la categoria de vins tranquils i escumosos.

En total s’han atorgat 226 medalles repartides en 2 categories. En la categoria de Vins Tranquils i escumosos s’han repartit 1 Gran Cinve, 5 Gran Or, 59 Or i 152 Argent mentre’s que en la categoria Vins Generosos s’han entregat 1 Gran Cinve, 1 Gran Or, 5 Or i 2 Argent. L’entrega de premis tindrà lloc el proper 24 de setembre en Valladolid en el Teatre Calderón (Salón de los Espejos).

El concurs CINVE va ser creat l’any 2006 i es diferència de la resta de grans concursos internacionals per la composició pel seu panell de tast. El Concurs Internacional de Vins, Espirituosos i Olis (CINVE'2013) està organitzat per la empresa InsocFerial, pionera en Espanya en actes relacionats amb el vi i la gastronomia en general. Marbella i Sevilla, en Espanya i Miami (EE.UU) han estat algunes de les seus anteriors.