L'equip de tast de Guia Peñín avalua els vins de la DO Costers del Segre

L'equip de tast de Guia Peñín avalua els vins de la DO Costers del Segre

L'equip de tast de Guía Peñín avaluarà aquesta setmana les mostres arribades al Consell Regulador de la DO Costers del Segre per a l' edició 2017 d'aquesta prestigiosa Guía, y donarà a conèixer les seves primeres impressions.

La GUÍA PEÑÍN s' ha convertit en el referent dels vins espanyols a nivell nacional e internacional. Es distribueix en més de 20 països, comptant amb edicions en anglès, alemany i espanyol. Juntament a aquesta, la GUÍA PEÑÍN dels Millors Vins d' Argentina, Xile, Espanya i Mèxic i la Guia de Destil.lats i Cocteleria acompanyen al vaixell insígnia dels vins que parlen espanyol.

L'Escola de Tast Guia Peñín és un espai de reunió per als amants del vi i altres productes gourmet en el que, desde fa més de tretze anys, es realitzen cursos de formació a tots els nivells i on és possible aprendre a educar els sentits per a desenvolupar l'art del tast. L'equip de professors de l' Escola de Tast Guia Peñín, avalat per l' objetivitat i experiència del segell GUIA PEÑÍN, forma a més de 600 alumnes cada any.

Enguany, l' Escola de Tast GUIA PEÑÍN amplia el seu portfoli d' oferta de cursos (vi, cervesa, destil.lats…), tant en anglès com espanyol. Introducció al tast, cursos de perfeccionament, tastos temàtics e, inclòs, un programa especial per a empreses son només una part de l'oferta dissenyada a mida del client (aficionats, professionals i empreses).