DO Costers del Segre i DOP Les Garrigues col·laboren per promocionar conjuntament el vi i l’oli amb Denominació d’Origen

DO Costers del Segre i DOP Les Garrigues col·laboren per promocionar conjuntament el vi i l’oli amb Denominació d’Origen

Lleida, 3 d’Abril de 2019.

La DO Costers del Segre i la DOP Les Garrigues han decidit col·laborar amb la finalitat de promocionar el vi i l’oli amb Denominació d’Origen.
Ambdós consells reguladors tenen un objectiu comú: promocionar el vi i l’oli de qualitat certificada a les Terres de Lleida. Per aquest motiu, han decidit sumar esforços i dur a terme una campanya de publicitat en Bus a Lleida.

La campanya s’inicia avui, 3 d’Abril i durant 3 mesos els lleidatans veuran recórrer pels seus carrers un bus de la línia 6, escollit perquè té un ampli recorregut per la capital Lleidatana, ja que inicia el seu trajecte a la Bordeta i circula fins a la zona universitària, passant pels hospitals.
Amb el missatge senzill, però alhora clar i directe, i sota el claim: “Lleida, oli i vi amb denominació d’origen”, el disseny reforça l’aliança de dos dels principals sectors de l’alimentació lleidatana: l’oli i el vi amb certificat d’origen i qualitat.

DO Costers Del Segre


La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.
www.costersdelsegre.es


DOP Garrigues
La DOP Garrigues La DOP Les Garrigues, entitat certificadora de l’oli acreditada per ENAC, la conformen un total 23 cooperatives/operadores que representen la producció de 28 municipis, amb prop de 3.000 productors amb les corresponents famílies, què dia a dia treballen amb l’objectiu de ser cada dia més competitius en qualitat del seu oli.
www.olidoplesgarrigues.com