L’ús de l’ozó en la vitivinicultura

L’ús de l’ozó en la vitivinicultura

Jornada tècnica en línia

El proper 03 de desembre de 2020 tindrà lloc una jornada tècnica en línia organitzada de forma amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

La jornada sobre l’ús de l’ozó, un important desinfectant que en la seva aplicació en la vitivinicultura ha de permetre aconseguir bons resultats, minimitzant els residus, per la qual cosa s’analitzarà les seves característiques i els pros i contres dels resultats d’experiències pràctiques.

Programa:

10.00 h Benvinguda i presentació de la jornada Sr. Ferran de Noguera Betriu, director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida. Sr. Tomàs Cusiné Barber, president del Consell Regulador de la DO Costers del Segre.

10.05 h Característiques de la desinfecció amb ozó. Com treballa i com actua Sr. Josep Mitjans Buxens, enòleg, viticultor i elaborador, Loxarel vitivinicultors.

10.25 h Experiències pràctiques de l’aplicació de l’ozó. Pros i contres Sr. Josep Mitjans Buxens, enòleg, viticultor i elaborador, Loxarel vitivinicultors.

11.00 h Torn de preguntes

11.15 h Finalització de la jornada 

Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l’enllaç que trobareu a l’apartat d’Inscripcions. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la. 

Inscripcions:

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt 

Per a més informació podeu contactar amb la DO Costers del Segre Tel.: 973 264 583 – info@costersdelsegre.es