Dues Medalles de Bronze per Costers del Sió en la primera fase de la IWC

Dues Medalles de Bronze per Costers del Sió en la primera fase de la IWC

La primera fase classificatòria del concurs International Wine Challenge 2015 (IWC) de Londres, ha guardonat amb medalla de bronze els vins Las Cuadras 2013 i Alto Siós 2011 que elabora Bodegas Costers del Sió de la DO Costers del Segre.
L' International Wine Challenge (IWC) és un dels certàmens més influents de tot el món i el major tast a cegues.
La cita va tenir lloc al centre de Londres entre el 17 i 21 de novembre de 2014, i va reunir una cinquantena de jutges de diferents nacionalitats que van tastar a cegues les mostres presentades. Entre els membres del jurat hi havia els reconeguts Masters of Wine com Tim Atkin, Peter McCombie, Sam Harrop, entre altres professionals del sector de la distribució, i enòlegs, sommeliers, experts i periodistes especialitzats.
Según un article publicat per la revista especialitzada Harpers Wine els vins espanyols són els que han tingut un major creixement de vendes en el Regne Unit. En el canal HORECA s’ha comptabilitzat un augment de fins al 25% en l’últim any.
El concurs consta de dues fases, la “Tranche 1” celebrada ara al novembre i la “Tranche 2”, que se celebrarà el mes d’abril de 2015. La combinació de les dues donarà els resultats finals i els trofeus de la competició IWC 2015 que es publicaran al mes de maig de 2015.