La Seu Vella acull la primera Nit dels Vins Costers del Segre Lleida

La Seu Vella acull la primera Nit dels Vins Costers del Segre Lleida

La Denominació d’Origen Costers del Segre i la dinamitzadora gastronòmica Como Pomona organitzen el divendres vinent, dia 24 d’octubre, la primera Nit dels Vins Costers del Segre Lleida a la Seu Vella de la capital de Ponent. El monument lleidatà acollirà una nit plena de sorpreses amb la participació d’unes 150 persones entre bodeguers, autoritats, periodistes i aficionats que es congregaran al voltant dels vins de la denominació d’origen Costers del Segre, i serà un preàmbul de la Festa del Vi de Lleida que se celebra el dissabte i diumenge següent a la plaça de La Llotja.
El programa, que ha estat presentat aquest matí pel president del Consell Regulador Xavier Farré i el periodista i director de Como Pomona, Rafa Gimena, acompanyats pel director del Consorci de la Seu Vella, Josep Tort, s’obrirà amb la copa de benvinguda en un espai on els assistents podran degustar diferents vins dels cellers Costers del Segre.
Un cop a taula, l’organització ha dissenyat un menú temàtic del vi amb plats com el “Salmorejo” amb préssec al vi; Fals arròs d’espelta amb fruita blanca, tòfona i reducció de vi blanc; Truita de riu amb panadó desconstruït i panses impregnades al vi blanc; Mandonguilles de vedella i bolets de temporada estofades al vi negre; Pa amb oli xocolata, pera i melmelada de vi. L’oli Baró de Maials, Truchas del Segre, pasta la Cosa Nostra, Carn Sargaire i DOP Pera de Lleida, seran els productes convidats d’aquests plats.
L’actriu lleidatana, Txe Arana, serà la presentadora de la nit que també comptarà amb ambientació musical, regals i un programa de Lleida Televisió que enregistrarà tots els moments de la celebració. Els aficionats que es vulguin sumar a la festa poden reservar la seva assistència a la vetllada a www . comopomona .com a un preu de 60 euros.